Onze mensen

Safety first

Veiligheid is één van onze prioriteiten. ALRO Group zet dan ook in op bewustwording rond veiligheid op de werkvloer. We maken gebruik van verschillende triggers doorheen heel het bedrijf, zo herinneren we iedereen aan onze veiligheidsmaatregelen.

Gezondheid

We willen dat onze medewerkers in de beste omstandigheden kunnen werken. ALRO Group investeert daarom in ergonomische werkstations. Een optimale werkhouding zorgt voor minder kwaaltjes en een beter resultaat. Voor de zwaarste jobs bieden tilhulpen en robots de nodige ondersteuning.
Om gezondheid nog meer te promoten zijn we sinds kort gestart met een aantrekkelijke fietsleasing voor onze werknemers. Er staan ook twee fietsen aan de receptie voor korte verplaatsingen op de site.

Out in the open

Een open werksfeer staat centraal bij ALRO Group. Iedereen is aanspreekbaar en alles is bespreekbaar. Onze deur staat altijd open. Om die goede sfeer te boosten worden er diverse “extra muros-activiteiten” gesteund of georganiseerd.

Ben je nieuw bij ALRO? Dan kom je terecht in een collegiaal team en kan je rekenen op een uitgebreide onboarding.

Carrière maken

De drijvende kracht achter ALRO Group zijn onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat onze mensen zich goed voelen en zichzelf kunnen ontplooien. Van schuurder naar operator, onderhoudstechnieker of bediende, bij ALRO Group zijn er heel wat doorgroeimogelijkheden.

Staar er een vacature open? Dan vullen we die eerst graag intern in. Tijdens de jaarlijkse evaluatie polsen we naar jouw carrièredoelen en schuiven we high potentials naar voor.

Iedereen welkom

Of je nu een bolleboos bent of liever met je handen werkt, mensen van elk opleidingsniveau zijn welkom bij ALRO Group. Bij ons vind je een job die op jouw lijf geschreven staat! Wij staan open voor mensen van elke geloofsovertuiging, cultuur of sociale afkomst.

Jouw passie en drive is wat telt! 

Top