Werknemers

Werknemers

WERKNEMERS BIJ ALRO GROUP

Onze werknemers zijn de drijvende kracht achter Alro Group. We zetten daarom sterk in op een veilige en gezonde werkomgeving. Bovendien zijn er heel wat doorgroeimogelijkheden. Onze gemoedelijke en open werksfeer zorgt ervoor dat onze werknemers zich volledig kunnen ontplooien. Bij Alro Group staan onze medewerkers centraal en is iedereen welkom om samen met ons nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Zamestnanci

SAFETY FIRST

Veiligheid is één van onze prioriteiten. We zetten ons daarom volledig in op bewustwording rond veiligheid op de werkvloer. We maken gebruik van verschillende triggers doorheen heel het bedrijf. Zo herinneren we al onze medewerkers op regelmatige tijdstippen en op verschillende plaatsen aan onze veiligheidsmaatregelen.

GEZONDHEID

We willen dat onze medewerkers in de beste omstandigheden kunnen werken. Alro Group investeert daarom in ergonomische werkstations. Een optimale werkhouding zorgt voor minder kwaaltjes en een beter resultaat. Voor de zwaarste jobs bieden tilhulpen en robots de nodige ondersteuning.

Om gezondheid nog meer te promoten kunnen onze werknemers kiezen voor een fietsleasing. Er staan ook twee fietsen aan de receptie voor korte verplaatsingen op de site.

werknemers

OUT IN THE OPEN

Een open werksfeer staat centraal bij Alro Group. Iedereen is aanspreekbaar en alles is bespreekbaar. Onze deur staat altijd open. Om die goede sfeer te boosten, organiseren we geregeld activiteiten buiten de muren van het bedrijf. Voorbeelden van activiteiten zijn de tweejaarlijkse familiedag, deelname aan externe activiteiten zoals Genk Loopt en verschillende teambuildings. Daarnaast delen we ook bij Pasen, Sinterklaas en het eindejaar attenties uit aan al onze werknemers. Zo tonen we appreciatie voor het werk dat ze iedere dag doen.

En ben je nieuw bij Alro Group? Dan kom je terecht in een collegiaal team en kan je rekenen op een uitgebreide onboarding.

DOORGROEIMOGELIJKHEDEN

De drijvende kracht achter Alro Group zijn onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat onze werknemers zich goed voelen en zichzelf kunnen ontplooien. Van schuurder naar operator, onderhoudstechnieker of bediende: bij Alro Group zijn er heel wat doorgroeimogelijkheden.

Staat er een vacature open? Dan vullen we die eerst graag intern in. Tijdens de jaarlijkse evaluatie polsen we naar jouw carrièredoelen en denken we mee na over de mogelijkheden voor jouw loopbaan bij Group.

IEDEREEN WELKOM

Of je nu een bolleboos bent of liever met je handen werkt, mensen van elk opleidingsniveau zijn welkom bij Alro Group. Bij ons vind je een job die op jouw lijf geschreven staat! Wij staan open voor nieuwe werkkrachten die er voor de volle 100% voor willen gaan.

Wil je graag bij Alro Group aan de slag?
Jouw passie en drive zijn wat telt!