Werken bij

Werken bij

WERKEN BIJ ALRO GROUP

Alro is overal, er rijden miljoenen voertuigen rond met metaal- en kunststofproducten gecoat door Alro Group. Misschien zelfs jouw eigen wagen? Als specialist in industriële coating zijn ‘innovatie’ en ‘techniek’ sleutelwoorden. Ons enthousiaste team van professionals zorgt ervoor dat Alro Group topkwaliteit levert, elke dag opnieuw. Wil jij daar ook deel van uit maken? Lees dan snel verder!

Alro Group

ALRO GROUP GEEFT KLEUR AAN JE JOB!

Wil jij terechtkomen in een bedrijf met een fijne, familiale werksfeer? Dan is werken voor Alro Group de perfecte keuze voor jou! Bij Alro Group werk je steeds in teamverband, maar draag je zelf ook verantwoordelijkheid voor de taken die je uitvoert. Bovendien krijg je de kans om opleidingen te volgen en door te groeien. We luisteren naar jouw noden en gaan graag in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken.

DE VOORDELEN VAN WERKEN BIJ ALRO GROUP

Alro

HOOGTECHNOLOGISCH
& INTERNATIONAAL
BEDRIJF

groeimogelijkheden

MOGELIJKHEID TOT
GROEIEN IN JE JOB

work-life balance

GOEDE WORK-LIFE
BALANCE

loon

Marktconform loon en een pakket van extralegale voordelen

VIND JE DROOMJOB TUSSEN ONZE VACATURES

Support engineer automation

Genk

Als Support Engineer Automation ben je verantwoordelijk voor de technische continuïteit van onze productieprocessen. Je onderzoekt samen met onze afdeling Onderhoud tot in detail problemen aan installaties. Je volgt technische uitval op, detecteert en analyseert de hoofdoorzaak en stelt verbeteringsmogelijkheden voor.

Productiearbeider

Genk

Als productiearbeider sta je in voor de voorbereiding van het verpakkingsmateriaal en ophangen en afnemen van onderdelen van de rekken. Ook dien je afdekmaterialen aan te brengen of te verwijderen. Je voert een correcte telling uit en meldt alle afwijkingen aan de ploegbaas.

Onderhoudstechnieker

Genk

Als onderhoudstechnieker sta je in voor preventief onderhoud en lost incidentiële elektro-mechanische storingen op. Bovendien maak je prototypen en voer je zowel kleine als grote herstellingen en verbeteringen uit aan installaties. Ook periodieke controle behoort tot je takenpakket.

Project & account engineer

Dilsen

Als Project & Account Engineer ben je verantwoordelijk voor het account management van jouw klantenportefeuille. Je coördineert hierbij de projectgebonden zaken tussen klant/leverancier en de eigen organisatie. Je leidt de opstart van nieuwe projecten in goede banen en beheert lopende projecten.

Quality engineer

Dilsen

Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor de contacten omtrent kwaliteit met zowel de klant als de leverancier. Klantenbezoeken, organiseren van QC-meetings, opvolging en correcte behandeling van klantenklachten en audits van klanten behoren tot je takenpakket.

Nightshift manager

Dilsen

Als Nightshift Manager heb je de operationele verantwoordelijkheid voor alle medewerkers tijdens de vaste nachtpost.

Process Engineer

Dilsen

Als Process Engineer onderzoek je problemen aan installaties tot in detail en ga je op zoek naar oplossingen. Dat dit in samenwerking met de afdelingen productie en kwaliteit. Je zorgt voor opvolging bij kwaliteitsuitval. Je maakt analyses, waarbij je op zoek gaat naar de hoofdoorzaak en definitieve afstelmaatregelen moet implementeren.

HOE IS HET OM BIJ ALRO TE WERKEN?

Partner Image
Yannick Gorissen
Projectontwikkelaar

Alro is dan wel een heel groot bedrijf, maar toch is de sfeer hier erg collegiaal en familiair. Je krijgt hier bovendien kansen om nieuwe uitdagingen aan te gaan en een brede kennis op te bouwen.

Partner Image
Lydia Steensels
Laborant

Bij Alro heb je altijd het gevoel dat je thuiskomt. Iedere dag is anders en je wordt hier altijd omringd door toffe collega’s. Alro is écht een tof bedrijf om voor te werken!

Partner Image
Alain Vrancken
Masterplanner

Alro is een heel leuk en familiaal bedrijf. De job als masterplanner is ook echt mijn ding: ik ben een echte peoplemanager en vind het belangrijk om mijn collega's te motiveren, oplossingen te zoeken en structuur aan te brengen. Zo vormen we een hechte groep die positief ingesteld is.

WIL JIJ DEEL UITMAKEN
VAN HET ALRO-TEAM?

SOLLICITEER DAN NU
VIA JOBS@ALRO.BE