Werken bij

Werken bij

WERKEN BIJ ALRO GROUP

Alro is overal, er rijden miljoenen voertuigen rond met metaal- en kunststofproducten gecoat door Alro Group. Misschien zelfs jouw eigen wagen? Als specialist in industriële coating zijn ‘innovatie’ en ‘techniek’ sleutelwoorden. Ons enthousiaste team van professionals zorgt ervoor dat Alro Group topkwaliteit levert, elke dag opnieuw. Wil jij daar ook deel van uit maken? Lees dan snel verder!

Alro Group

ALRO GROUP GEEFT KLEUR AAN JE JOB!

Wil jij terechtkomen in een bedrijf met een fijne, familiale werksfeer? Dan is werken voor Alro Group de perfecte keuze voor jou! Bij Alro Group werk je steeds in teamverband, maar draag je zelf ook verantwoordelijkheid voor de taken die je uitvoert. Bovendien krijg je de kans om opleidingen te volgen en door te groeien. We luisteren naar jouw noden en gaan graag in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken.

DE VOORDELEN VAN WERKEN BIJ ALRO GROUP

Alro

HOOGTECHNOLOGISCH
& INTERNATIONAAL
BEDRIJF

groeimogelijkheden

MOGELIJKHEID TOT
GROEIEN IN JE JOB

work-life balance

GOEDE WORK-LIFE
BALANCE

loon

Marktconform loon en een pakket van extralegale voordelen

VIND JE DROOMJOB TUSSEN ONZE VACATURES

Process Engineer Poederlijn

Dilsen-Stokkem

Als Process Engineer ben je verantwoordelijk voor je eigen productielijn(en) en onderzoek je mogelijke optimalisaties eraan tot in detail en ga je op zoek naar oplossingen, en dit in samenwerking met de afdelingen productie en kwaliteit.

Senior Automation Engineer

Dilsen-Stokkem

Als Automation Engineer ben je verantwoordelijk voor het automatiseren van onze productieprocessen en het waarborgen van een efficiënte werking van onze technische installaties. Je ontwikkelt en programmeert zelf ook nieuwe machines of optimalisaties aan bestaande machines.

Controller

Dilsen-Stokkem

Je bent de link tussen de boekhoudafdeling en de andere afdelingen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Finance Manager.

Onderhoudstechnieker

Dilsen

Als onderhoudstechnieker sta je in voor preventief onderhoud en los je incidentele elektromechanische storingen op. Bovendien maak je prototypen en voer je zowel kleine als grote herstellingen en verbeteringen uit aan installaties. Ook periodieke controle behoort tot je takenpakket.

HOE IS HET OM BIJ ALRO TE WERKEN?

Partner Image
Yannick Gorissen
Softwareontwikkelaar

Alro is dan wel een heel groot bedrijf, maar toch is de sfeer hier erg collegiaal en familiair. Je krijgt hier bovendien kansen om nieuwe uitdagingen aan te gaan en een brede kennis op te bouwen.

Partner Image
Lydia Steensels
Laborant

Bij Alro heb je altijd het gevoel dat je thuiskomt. Iedere dag is anders en je wordt hier altijd omringd door toffe collega’s. Alro is écht een tof bedrijf om voor te werken!

Partner Image
Alain Vrancken
Masterplanner

Alro is een heel leuk en familiaal bedrijf. De job als masterplanner is ook echt mijn ding: ik ben een echte peoplemanager en vind het belangrijk om mijn collega's te motiveren, oplossingen te zoeken en structuur aan te brengen. Zo vormen we een hechte groep die positief ingesteld is.

Partner Image
Ilse Gielen
HR Officer

Alro Group is een groot, dynamisch, maar toch familiaal bedrijf. Collega's staan er altijd klaar om te helpen en iedere dag is anders.

WIL JIJ DEEL UITMAKEN
VAN HET ALRO-TEAM?

SOLLICITEER DAN NU
VIA JOBS@ALRO.BE