Onze planeet

Kleine voetafdruk

Als pionier op het vlak van milieuvriendelijk ondernemen is ALRO Group één van de eerste ondernemingen die conform ISO 14001 werkt. Die norm ISO controleert het milieubeheer en de verwerkingstechnieken van een bedrijf. Door de inzet van de meest milieuvriendelijke productietechnieken, houden we onze milieutechnische voetafdruk zo klein mogelijk.

Let’s recycle

Als onderdeel van de groep verzorgt RECITECH het beheer en de verwerking van de afvalstromen voor de ALRO Group. De succesformule van RECITECH is gebaseerd op een team van specialisten en een volledig uitgerust analytisch labo. Zowel de proceswaters van ALRO als van andere bedrijven worden geanalyseerd en gerecycleerd. 

Groen, groener, groenst

Jaren geleden al investeerde ALRO Group in groene energie. Zonnepanelen en windmolens maken onze bedrijfsprocessen groener. Op dit moment wekken we minstens de helft van de duurzame energie zelf op. Dat is ons commitment naar onze planeet. Lukt dit wegens omstandigheden niet, dan vullen we dat aan met gekochte groene energie. In de toekomst blijven we daarin investeren.

Zero emission

De toekomst is elektrisch. Als het van ons afhangt, rijden we in 2030 allemaal met een elektrische wagen. Als E-mobility partner ondersteunt ALRO Group haar klanten in de automobielsector met de belangrijke overgang naar ‘zero emission’ mobiliteit.

Top